9 de febrer del 2017

SERVEI D'EXTRAESCOLARS

L'AMPA de l'institut ofereix un descompte del 20% sobre el preu d'una activitat per trimestre i família a tots els socis de l'associació, per tant en les extraescolars que s'ofereixen de pagament el cost passa de 20,00€ per trimetre a 16,00 € si sou socis de l'AMPA.

Fou durant el curs 1994-95 que l’Institut Francesc Ribalta va començar a oferir activitats extraescolars els dimecres i divendres a la tarda.

Al llarg d’aquests anys s’ha anat ampliant l’oferta i ha passat a ser un servei que complementa la formació integral del nostre alumnat.

Les activitats extaescolars són un mitjà excel·lent per a integrar l’alumnat nouvinguti contribuir a la formació en valors com la tolerància, el respecte als altres, la cooperació, el treball en equip i el respecte a les normes, entre d’altres, així com millorar la confiança en un mateix, la capacitat de decisió i l’esforç de superació.

Cada trimestre disposareu d’una àmplia i variada oferta d’activitats esportives i culturals. També podeu proposar-ne de noves a la coordinadora d’activitats extraescolars o a algun membre de l’equip directiu i s’intentarà oferir-vos-les.

Desitgem que us agradin i que en podeu gaudir.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada